Het buitenspeelgoed staat klaar
Het buitenspeelgoed staat klaar Speel-o-theek Katrein

Voorjaar bij Speel-o-theek Katrein

21 maart 2022 om 08:39 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Lekker buiten spelen! Speel-o-theek Katrein is er weer helemaal klaar voor en hoopt  dan ook de rest van het jaar geen corona sluiting meer te krijgen. 

Maar ze hebben bij Katrein uiteraard niet stil gezeten, het speelgoed bestand is nagelopen en er is veel nieuwspeelgoed aangeschaft. Er is een speciale kast met nieuw speelgoed, kom gerust en vrijblijvend een kijkje nemen. Bij Katrein leggen ze graag uit wat een Speel-o-theek kan betekenen. Al het buitenspeelgoed (skelters, fietsen, driewielers, glijbaan) noem maar op, staan klaar om geleend te worden. 

Alvast een voorproefje om te kijken, de openingstijden en informatie zijn te vinden op de website:www.sotkatrein.nl onder het hoofdstuk speelgoed staat het hele bestand. 

Niet zoveel ruimte of geld, maar wil je wel alles uitproberen. Toch kan het bij de Speel-o-theek. Vanaf 20 euro per jaar ben je lid en voor 5 euro heb je een strippenkaart, kan je 5x keer speelgoed lenen. Hoe cool is het, dat je om de drie weken met ander speelgoed kan spelen. Bij Katrein hopen ze je snel te zien!

advertentie
advertentie