The summer of soul
The summer of soul Calypso Theater

Agenda Calypso: 2 tot en met 8 maart

1 maart 2022 om 09:57 Film


FAMILIEFILM: CLIFFORD DE GROTE RODE HOND –
woensdag 2 maart, 11.00 uur en donderdag 3 maart, 14.00 uur
De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

FAMILIEFILM: SING 2 – woensdag 2 maart
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.
Aanvang: 14.00 uur

FAMILIEFILM: MONSTER FAMILIE 2 – donderdag 3 maart
Om Baba Yaga en Renfield te bevrijden uit de klauwen van monsterjager Mila Starr, transformeert de familie Wishbone zich opnieuw in een vampier, het monster van Frankenstein, een mummie en een weerwolf. Geholpen door hun drie vleermuizen, vliegt de monsterfamilie de wereld rond om hun vrienden te redden en nieuwe monsterlijke kennissen te maken. Uiteindelijk komen ze tot het besef dat ‘niemand perfect is’ - zelfs degenen met gebreken kunnen geluk vinden.
Aanvang: 11.00 uur

FILM: LICORICE PIZZA – donderdag 3 maart 

Licorice Pizza volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de jaren 70 op in San Fernando Valley en worden verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast aan de weg om een acteercarrière op te bouwen.
Aanvang: 19.00 uur

FILM: SUMMER OF SOUL – vrijdag 4 maart
In de loop van zes weken in de zomer van 1969, slechts 160 kilometer ten zuiden van Woodstock, werd het Harlem Cultural Festival gefilmd in wat toentertijd Mount Morris Park heette. De opnames zijn nog nooit gezien en grotendeels vergeten. Tot nu toe. Deze documentaire werpt een licht op het belang van de geschiedenis voor het spiritueel welzijn en toont de helende kracht van muziek in tijden van onrust, zowel in het verleden als in het heden.
Aanvang: 19.00 uur

Voor meer info: www.calypsotheater.nl
Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie