Het eerste repaircafé was een succes
Het eerste repaircafé was een succes Repair Café

Nieuw in het Repaircafé: repareren van een kledingstuk

20 februari 2022 om 13:15 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Wie een probleem heeft met een niet meer werkend apparaat is welkom op zaterdag 26 februari van half tien tot half twaalf op de Karel de Grotestraat 61, bij de Wijkse Inloop in de oude bibliotheek. 

KLEDING Lodewijk Bergsma van het café vertelt: ,,Ons enthousiaste team gaat graag aan de slag en doet zijn best om de storing te verhelpen. Vaak lukt dat, soms moet een apparaat definitief afgeschreven worden, of we zoeken uit welk onderdeel besteld moet worden. Naast de gebruikelijke apparaten waar inwoners mee langs komen zoals koffiezetapparaten, stofzuigers, keukenmachines, lampen, printers, geluidsapparatuur, is het nu ook mogelijk langs te komen met een  kledingstuk waar iets aan gerepareerd moet worden. Sinds kort beschikken wij over een naaimachine en bijvoorbeeld een winkelhaak of een naad die losgelaten heeft, kunnen wij repareren.”

LAPTOP ,,Daarnaast is het goed om te vermelden dat wij ook kunnen helpen met software-problemen op uw laptop.Om zeker te zijn van een plek graag aanmelden via Wijkrepair@outlook.com, maar u kunt ook spontaan langskomen. We houden ons aan de dan geldende maatregelen volgens het RIVM. Koffie, thee en koekstaan klaar en moet u even wachten, dan kunt u genieten van de gezellige sfeer. Het repareren is gratis,maar een vrijwillige bijdrage is welkom.”

advertentie
advertentie