Annemarie Schiedon ontvangt de cadeaubon ter waarde van 150 euro uit handen van Bernhard van Ippel
Annemarie Schiedon ontvangt de cadeaubon ter waarde van 150 euro uit handen van Bernhard van Ippel Fietsdomein

Winnaar van rebus van Fietsdomein

24 januari 2022 om 16:10 Zakelijk

Winnaar van rebus van Fietsdomein

WIJK BIJ DUURSTEDE Annemarie Schiedon uit Doorn is de gelukkige winnaar van de cadeaubon ter waarde van 150 euro. Uit handen van Bernhard van Ippel, medewerker bij Fietsdomein nam ze de prijs afgelopen vrijdag in ontvangst, inclusief een mooi boeket bloemen. Annemarie loste de rebus op die rond kerst verscheen in ’t Groentje. Uit de vele reacties, werd haar naam getrokken als winnaar.

Het team van Fietsdomein was al in feeststemming. Eigenaar Henk van Dijk nam eerder deze week de prijs voor Ondernemer van het jaar 2021 in ontvangst. Na meerdere jaren genomineerd te zijn geweest, noemde Hans de Ligt, initiatiefnemer van Ondernemerinwijk.nl, het een welverdiende ‘oeuvre’ prijs. De kwaliteit, service en sociale betrokkenheid waren doorslaggevend.

Annemarie gaat haar cadeaubon besteden aan een windichte en ademende jas voor op de fiets. En aan een servicebeurt voor haar elektrische Batavus waar ze al jaren met plezier op fietst. Er staan in 2022 weer veel leuke activiteiten gepland vanuit Fietsdomein. Noteer alvast de open dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart.

advertentie
advertentie