Concordia is blij met de donaties
Concordia is blij met de donaties Concordia

Concordia bedankt de inwoners van Wijk bij Duurstede

27 december 2021 om 10:30 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE In de afgelopen periode heeft heel Wijk een brief in de brievenbus gevonden van Harmonie Concordia. Met de vraag om een donatie. Uit de reacties is gebleken hoe verbonden Wijk bij Duurstede en Harmonie Concordia zijn. En dat al 121 jaar. Helaas heeft Concordia dat laatste door C…. nog niet met u kunnen vieren. Maar zodra het weer kan zal Concordia zeker van ons laten horen.

Naast het vieren van het 120-jarig bestaan heeft de muziekvereniging natuurlijk ook alle gebeurtenissen waar normaal bij wordt optreden, voorbij moeten laten gaan. Maar ondanks dat zijn de inwoners Concordia niet vergeten en zijn zij enorm blij met de ontvangen donaties. Juist omdat het ook in deze periode financieel vervelend is. Er kan niet worden opgetreden en daaruit komen dan ook geen inkomsten, maar de uitgaven lopen wel door. Daarom nogmaals dank voor de ontvangen donaties.

Bij het verspreiden van de brieven heeft Concordia zich zoveel mogelijk ons aan de ja/nee stickers gehouden. Maar als u na het bovenstaande denkt, ja maar op die brief had ik wél willen reageren, dan is die mogelijkheid er natuurlijk nog steeds. In dat geval kunt u natuurlijk altijd nog een donatie overmaken op rekening NL03 RABO 0346 6560 79 onder vermelding van “donatie”.

Tot slot wenst Harmonie Concordia u een heel mooi 2022 en hoopt in het nieuwe jaar ook weer voor u te kunnen optreden.

advertentie
advertentie