De WABO leden mochten een feestpakket ophalen
De WABO leden mochten een feestpakket ophalen WABO

Lekkerpakket voor WABO leden

21 december 2021 om 08:50 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE De WABO was net op tijd. Toen het bestuur de twee uitgifte data besprak kon zij niet vermoeden dat het de laatste mogelijkheid zou zijn om een dergelijke uitgifte te organiseren. 260 leden van de WABO kreeg het bestuur ‘in de benen’ om hun lekkerpakket op te halen bij de ingang van het politiebureau aan de Steenstraat.

„Goed dat al die leden op pad zijn gegaan  met de auto, fiets, benenwagen, stok, kruk of rollator. Een ieder heeft een frisse neus gehaald en het ‘lekkerpakketje’ mee genomen. Het is goed om iedere dag er even op uit te trekken. Want bewegen is leven”, zegt Penningmeester Nel van Vliet.

Marianne van Dijk had voor de tweede uitgifte een kerstmannenoutfit aangetrokken en er klonk vrolijke kerstmuziek. „Wat zijn wij blij dat wij dit nog voor onze leden hebben kunnen doen,” vertelt Diny van Dam. „We hebben zoveel leuke activiteiten, als het theaterbezoek aan Tineke Schouten, door Corona moeten annuleren. Mijn hart huilt! Alle mensen waren blij met het heerlijke kerstbrood gebakken door Doeleman. Bij de fles Limocello hebben wij twee mooie recepten gedaan. Dat wordt voor de Wijkse ouderen een smakelijk kerstfeest, dit jaar. De resterende kerstbroden zijn naar de wijkse voedselbank gegaan”, besluit een tevreden Diny van Dam

advertentie
advertentie