Afbeelding
Corina van Beusekom

Weer oliebollenactie in Langbroek

18 december 2021 om 11:45 Overig

LANGBROEK In Langbroek worden jaarlijks oliebollen gebakken door de kerkelijke gemeente. Vorig jaar is dit helaas niet doorgegaan door Corona, maar dit jaar is er toch weer een mogelijkheid gevonden om deze actie toch door te laten gaan. ,,Goed nieuws! We gaan dit jaar weer oliebollen verkopen. Net als vorig jaar hebben we te maken met coronamaatregelen en daarom hebben wij besloten om ook dit jaar niet zelf te bakken”, vertelt Corina van Beusekom van de gemeente.

,,Jan Banket uit Veenendaal hebben we bereid gevonden om oliebollen te bakken en daar zijn wij heel blij mee. De oliebollen zullen verkocht worden voor €9,- per zak van 10 oliebollen. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de kerk aan de Brink.”

Donderdag 30 december vanaf 9.00 kan men de oliebollen kopen bij de kraam aan de Frisodreef 29.

Bestellingen kunnen door worden gegeven op oliebollenlangbroek@gmail.com onder vermelding van naam en het aantal zakken of telefonisch via Corina van Beusekom, 06-53357054 of Ton van Donselaar, 06-53120063. Bestellen kan tot en met maandag 27 december. ,,Wij zorgen dat uw bestelling klaar staat op het bovengenoemde adres.” NB: alleen contant betalen is mogelijk.

advertentie
advertentie