Afbeelding
Hervormde Gemeente

Oliebollenactie voor onderhoud Grote Kerk

11 december 2021 om 10:00 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE De Hervormde Gemeente gaat weer oliebollen bakken en bezorgen. De opbrengst is voor het onderhoud van de Grote Kerk.

Er is keus uit oliebollen met of zonder rozijnen. Een zak met 10 oliebollen is 8,50 euro, met 5 oliebollen 4,50 euro (betalen met gepast geld bij aflevering). Ze zijn te bestellen tot en met 28 december via het bestelformulier op hgwbd.nl/oliebollen. Alleen doneren voor het goede doel kan daar ook.

Op donderdag 30 december worden ze gebakken en zonder bezorgkosten thuisbezorgd in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Ophalen kan ook: 30 december tussen 14.00 en 18.00 uur bij familie K. de Kruijf, Landscheidingsweg 9, Wijk bij Duurstede. Ophalen en bezorgen is met inachtneming van de coronamaatregelen.

Info is verkrijgbaar bij Martha Slijkerman via telefoonnummer 576946.

Onder de twintig vrijwilligers die zich ervoor inzetten, zijn weer de bakkers die veel complimenten krijgen voor de kwaliteit die ze leveren. De bollen zijn heerlijk en de opbrengst is zeer goed besteed. Zie het filmverslag van RTV-Utrecht van 2019 op https://ap.lc/BqtkH

Afbeelding
Afbeelding
Grote Kerk
advertentie
advertentie