Afbeelding
Foto: Pixabay

Jeans Jeans Jeans… for everyone!

1 december 2021 om 14:16 Partnercontent

Soms voelt het als zoeken naar een speld in de hooiberg als het gaat om ‘dé perfecte broek’. Het is natuurlijk ook lastig kiezen als er zo veel verschillende exemplaren en modellen zijn. En als je de perfecte pareltjes uiteindelijk toch in je kast hebt hangen, is het natuurlijk nog een kunst om er een pakkende outfit mee te maken. Wil je je lekker voelen in je nieuwe spijkerbroek en heb je zin om complimenten te ontvangen over je outfit? Neem onderstaande outfit ideeën dan ter harte en enjoy! 

Ripped jeans

Hoewel sommige mensen zich hardop afvragen ‘’waarom er een stukje stof op je knie mist’’,draagt de meerderheid van onze Nederlandse dames nog met alle genoegen de ripped jeans. En waarom ook niet? Het is de perfecte broek om je outfit net wat stoerder over te laten komen! De broek met gaten of scheuren is waanzinnig goed te combineren met een mooi paar sneakers en een lekkere blouse. Om je outfit toch iets netter te maken, zou je de ripped jeans kunnen dragen met een paar zwarte laarsjes en een blazer van dezelfde kleur.

Flared jeans

De flared jeans die in de jaren ’60 en ’70 ontzettend populair was, verloor daarna een beetje uit het oog. Maar gelukkig maakte deze fijne broek een paar jaar geleden een comeback! Met een strakke taille en een wijd uitlopende pijp creëert deze jeans een mooie taille en extra lange benen. De flared jeans kan worden gecombineerd met een trui en een leren jack. Of als met de ripped jeans, kan een blazer een chique touch geven aan de outfit met flared jeans! Doordat de flared jeans vaak hoog valt en er dus veel pijp zichtbaar is, past een oversized blouse ook mooi op de broek. 

Skinny fit jeans

Van alle soorten broeken kiezen 64% van de vrouwen de skinny jeans boven de andere modellen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want dit model kan op alle mogelijke manieren worden gecombineerd. Sneakers, enkellaarsjes of knee-boots; de broek komt bij elk paar schoenen mooi tot zijn recht en ook qua bovenkantjes kan je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere sweater, t-shirt of een koltrui. Met een skinny jeans kan je werkelijk alle kanten op. 

Sans online

Alle bovenstaande broeken en uiteraard nog veel meer verschillende modellen, zoals de mom jeans, high waist jeans, boyfriend jeans en de 7/8 jeans zijn makkelijk te vinden op Sans-Online! Dus je weet waar je moet zijn als je niet kan wachten op complimentjes over je outfit! 

advertentie
advertentie