Pieter Barte, sportcoach)
Pieter Barte, sportcoach) Wes Jansen

Gratis sporten op Sportpark De Nieuwe Kamp

30 november 2021 om 15:51 Overig

COTHEN Vanaf 17.00 uur mag er niet meer getraind worden vanwege de nieuwe coronamaatregelen, maar overdag mag het nog steeds.

De rest van het jaar 2021 en de gehele maand januari in het nieuwe jaar, is men gratis welkom om aan te sluiten bij het Walking Football, dat al enkele jaren in de gemeente Wijk bij Duurstede succesvol is. Je hoeft geen lid te zijn van de voetbalverenigingen SVF, SVL of CDW om aan te sluiten. Walking Football houdt je fit! 

Je speelt ook in december, behalve de laatste twee donderdagen, iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.15 uur dit leuke spel, met vooraf een goeie warming-up door een trainer met kennis van (blessure)zaken. Aansluitend is er een gezellig drankje en om circa 14.45 gaat men weer verderop, of huiswaarts. 

Walking Footbal is bij SVF in Cothen, op sportpark De Nieuwe Kamp. Vanaf nu tot 01-02-2022 ben je van harte welkom om gratis het Walking Football eens uit te proberen. Het drankje na afloop dien je wel zelf te betalen. Doe gewoon eens een keertje mee om het uit te proberen. Neem voor nadere informatie contact op met Kees Mocking op tel.nummer 06-53359337.

advertentie
advertentie