Afbeelding
Zonnebloem

Tasje van Sinterklaas voor gasten Zonnebloem Cothen/Langbroek

26 november 2021 om 08:30 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Weer geen treffen met de Sint. Die dat heel erg jammer vindt. Hij is helemaal in mineur. Want feesten geeft het leven kleur. Ook geen bingo en gezang. En geen advocaatje ben ik bang. Sint die wil graag dat u lacht. Daarom bij u thuis gebracht. Een bingokaart ;daar speelt u mee. Bij de koffie of bij de thee. Met wat lekkers van ons erbij. Maken wij u vanmiddag blij. Deze bingo is heel bijzonder. De uitleg vindt u snel hieronder.

KOEK Vandaag donderdag 25 november hebben we onze gasten van de Zonnebloem verblijd met een tasje van Sinterklaas met daarin een lekkere koek (gevulde speculaas) en heerlijke chocolaatjes”, vertelt Nel van Leeuwen namens de Zonnebloem Cothen/Langbroek. ,,

BINGOKAART organisatie van de Zonnebloem Cothen/Langbroek heeft dit door de vele vrijwilligers rond laten brengen omdat het weer onverantwoordelijk was om een Sinterklaasfeest te houden in verband met Corona. ,,Dat was heel jammer, maar de gasten waren weer erg blij en verrast met dit lekkers. Tevens worden ze weer aan het werk gezet, er zit namelijk een bingokaart in het pakketje. Ze moeten vragen beantwoorden en dat zijn getallen. Zo kunnen de gasten tevens nog een prijs winnen.”

Afbeelding
advertentie
advertentie