(Nu nog) Prins Dick, adjudant Peter en Marco Kraats, de artiest van het laatste Prinsenbal in 2019
(Nu nog) Prins Dick, adjudant Peter en Marco Kraats, de artiest van het laatste Prinsenbal in 2019 De Kaieschaiters

Prinsenbal bij de Kaieschaiters

8 november 2021 om 10:50 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 13 november is er eindelijk weer eens een Karnavalsfeestje in Wijk bij Duurstede. De Kaieschaiters organiseren het Prinsenbal in het Calypso Theater op de Markt.

Er is nogal wat gebeurd de afgelopen tijd en natuurlijk was er niet echt veel reden voor een feestje. De huidige regelgeving maakt het nu weer mogelijk om een ‘aangepast’ feestje te vieren.

,,Iedereen is er echt aan toe en we hopen dat we de Karnavals liefhebbers een leuke avond kunnen bezorgen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Neem alleen al onze eigen Karnavals DJ Jeroen en je weet dat het met de muziek al goed zit. Een optreden van Theo Mezz zal de avond compleet maken en de nieuwe Prins van de Kaieschaiters in opperste stemming brengen.”

Wie o wie gaat Prins Dick en Adjudant Peter opvolgen. Hoe zal dit op dit feestje bekend gemaakt worden? Om 11 over 11 de nieuwe Prins bekend maken als je om 0.00 uur al moet stoppen is niet echt een goed idee. Dus alle tijden verschuiven een beetje. De zaal zal om 20.00 uur open gaan en de eindtijd van deze avond is dus echt 0.00uur. ,,Natuurlijk mag dit de pret niet drukken want we mogen eindelijk weer.”

Ook is het noodzakelijk je geldige QR code te laten zien, je legitimatie en of een negatief test resultaat. Wanneer je dit niet hebt mag je echt niet naar binnen en er wordt streng op gecontroleerd. ,,Ons beveiligingsbedrijf heeft inmiddels ruime ervaring met de coronawetgeving dus die kunnen dit feilloos uitvoeren.”

Om binnen te komen moet je ook een kaartje gereserveerd hebben op de website van het Calypso theater. De kosten hiervoor zijn 5,- . Deze 5,- is eigenlijk geen entreegeld maar alleen bedoeld voor de registratie en voor deze 5,- krijg je gewoon 2 consumpties.

,,Het is een heel geregel, zowel voor het Calypso als voor de Kaieschaiters, maar we zijn allemaal heel blij dat het, wel is waar met wat aanpassingen, toch door kan gaan. Kom op tijd want voor je het weet is de gezelligheid van deze avond alweer voorbij. “

Blijft de grote vraag, WIE wordt de nieuwe Prins van de Kaieschaiters, en wie benoemd hij tot Adjudant. Al zaterdag de proclamatie voorgelezen gaat worden weten de bezoekers het. En uiteraard zal alles ook te volgen zijn via deze plaatselijke krant.

3x Alaaf

advertentie
advertentie