Blues bij de Buren: muziek in de huiskamer
Blues bij de Buren: muziek in de huiskamer Blues bij de Buren

Gezocht: woonkamers voor Festival Blues bij de Buren 2018

5 juni 2018 om 15:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Na het grote succes van 2016 veranderen zondagmiddag 14 oktober opnieuw huiskamers in de woonkernen van Wijk bij Duurstede in echte Juke-Joints. Intieme podia waar iedereen tussen 13.00 en 17.00 uur kan gaan luisteren naar bijzondere optredens van bluesmuzikanten. Voor de nieuwe editie meldden zich al ruim 20 bluesacts en 15 huiskamereigenaren.

WIJK ÉÉN GROTE HUISKAMER Blues bij de Buren wordt georganiseerd door Blues in Wijk en wil daarmee Wijkenaren stimuleren om de deur voor elkaar open te zetten, van bluesmuziek te genieten, de leefbaarheid binnen de verschillende wijken te bevorderen en laten zien hoe gastvrij een stad/woonwijk en haar bewoners zijn. Tijdens Blues bij de Buren ontmoet je niet alleen de inwoners van de stad/wijk, maar maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat blues te bieden heeft. Bluesmuziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die langs alle rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken gaat. Er wordt geen entree gevraagd. Wel wordt na afloop van elk optreden om een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de muzikant!

MELD JE AAN Blues bij de Buren is nog op zoek naar een stuk of vijf huiskamers. Er vinden per huiskamer drie semi-akoestische optredens plaats, dat past helemaal in de intieme sfeer van de woonkamer. Meer informatie lees je op de website www.bluesinwijk.nl Aanmelden kan via een mail naar info@bluesinwijk.nl

Blues bij de Buren; muziek in de huiskamer
advertentie
advertentie