Afbeelding
Janny van Eldik

‘De Zonnebloem op zolder’

31 oktober 2021 om 14:15 Activiteiten

COTHEN/LANGBROEK De Zonneboem Cothen/Langbroek organiseerde vrijdag voor het eerst sinds 19 maanden weer een bijeenkomst in gebouw Excelsior. ,,Iedereen was blij en boven de ingang én op het gebak stond ‘Welkom’, aldus Janny van Eldik namens de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek. 

,,Voorzitter Wim Groot Jebbink opende de ochtend en stond stil bij twee Zonnebloemgasten, die onlangs zijn overleden, mevr. B. v.d. Boogaard en mevr. A. Doeser. Ook sprak hij over de afgelopen maanden waarin weinig mogelijk was voor de gasten. Toch wisten de activiteitencommissie en de vrijwilligers het contact met hen vast te houden door het bezorgen van de meest originele attenties.”

ZOLDER Deze ochtend werden in een optreden van Lia Verheul van ‘De Vrolijke Noot’ gasten en vrijwilligers meegenomen naar ‘De oude zolder’. De ontruiming van een zolder haalt veel herinneringen aan vroeger tijden naar boven. Nostalgie van de bovenste plank in gezellige oude liedjes, die iedereen kan meezingen. ‘Zachtjes tikt de regen tegen ’t zolderraam….’ en ‘Er zaten 2 motten in m’n oude jas….’

,,Aan het eind van de ochtend nam één van de gasten de microfoon om te bedanken voor alle gezelligheid en attenties van de afgelopen tijd. Mevr. van Rijn maakt hier een traditie van….leuk om te horen!”

advertentie
advertentie