Afbeelding
Foto Ecco

Geef je wintergarderobe een update met Ecco schoenen

27 oktober 2021 om 12:08 Partnercontent

De herfst is de perfecte periode om je garderobe een update te geven. Je zomerse kleding kan tijdelijk aan de kant, om plaats te maken voor mooie winterse kleding van tweed, wol, zijde en andere rijke materialen. Ook is het de hoogste tijd om jezelf te trakteren op nieuwe schoenen. Heb je in tijdschriften, op tv en Instagram, al een aantal mooie modellen voorbij zien komen uit de fonkelnieuwe najaarscollecties? De schoenen voor dames en heren van toonaangevende merken kenmerken zich dit seizoen door elegante, stijlvolle en stoere modellen. Wil jij je nieuwe winter-outfits helemaal compleet maken met modieuze schoenen die niet alleen prachtig staan, maar ook het toonbeeld zijn van duurzaamheid, kwaliteit en comfort? In dit artikel plaatsen we diverse modellen van ECCO-schoenen op een voetstuk. Lees snel verder en ontdek met welke schoenen jij dit jaar de winter trotseert. 

Hip en casual 

De modeliefhebbers onder heren kunnen hun hart deze herfst en winter ophalen aan tal van stijlvolle Ecco schoenen. De Ecco Soft Tred M-veterboots uit de nieuwe collectie zijn daarvan een stoer voorbeeld. Deze boots hebben een hippe, casual uitstraling en zijn uitgevoerd in nubuck-leer. Dankzij de ritssluiting is veters strikken niet nodig en stap je eenvoudig in de schoen. De stevige en praktische zolen zorgen ervoor dat je met optimale grip op pad gaat. Ook de Ecco Street Tray M-veterschoenen mogen er absoluut zijn. Mannen die droge voeten willen houden als het buiten regent, vinden in dit model het perfecte alternatief voor regenlaarzen. De Ecco Street Tray M-schoenen hebben een fraai gestroomlijnd silhouet en worden ambachtelijk gemaakt van soepel leer. Ze hebben een trendy uitstraling die prima past bij iedere casual look.

Anatomisch gevormd voetbed

Ook fashionista’s kunnen stijlvol en comfortabel de herfst instappen. Voor vorm, functie en eenvoud is een hoofdrol weggelegd in het stijlvolle Deense design van de ECCO-damesschoenen van dit seizoen. In de diverse modellen van de herfst/winter-collectie van 2021 wordt een elegante uitstraling gecombineerd met een gezonde pasvorm, zoals bij de laarzen en schoenen uit de Shape-lijn. Ze blinken uit door hun modieuze uitstraling, gezonde pasvorm en ultieme comfort. Wat de Shape laarzen en schoenen extra interessant maakt, is dat sommige modellen er optisch hoger uitzien dan dat ze in werkelijkheid zijn. Bepaalde uitvoeringen hebben de uitstraling van een hoge hak, maar lopen net zo makkelijk als schoenen met lage hakken.

De hakken zijn uitgerust met een ingenieuze demping in de zolen voor nog meer comfort. Dankzij het anatomisch gevormde voetbed dat de hiel stabiliseert, kunnen de voeten in hun natuurlijke positie rusten. Bovendien lopen laarzen en schoenen uit de Ecco Shape-lijn geweldig lekker en combineren ze prachtig met iedere zorgvuldig samengestelde herfst-outfit. 

advertentie
advertentie