Vrouwenkoor Eigen Wijs zingt weer!
Vrouwenkoor Eigen Wijs zingt weer! Chr.A.Barten

Hou je van zingen? Dan zoekt vrouwenkoor Eigen Wijs uit Wijk bij Duurstede jou!

24 oktober 2021 om 10:46 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Vrouwenkoor Eigen Wijs is in september weer begonnen na 1,5 jaar Corona stilte. Na zo’n tijd is het even wennen en erin komen. Met de nieuwe en enthousiaste dirigent Pieter heeft het koor er alle vertrouwen in dat er mooie, gezellige en ontroerende momenten met elkaar gzullen worden beleefd. En daarom nodigt Eigen Wijs jou van harte uit om mee te zingen op de open repetitie avonden. Kom sfeer proeven en kijk gerust of Eigen Wijs bij jou past. 

Het repertoire bestaat uit hedendaagse muziek, musical- en filmmuziek en meezingers. Zowel in het Nederlands als Engels met zo nu en dan een uitstapje naar een andere taal. Pieter heeft veel zin om met het koor aan de slag te gaan met nieuw repertoire dat nog ‘op de plank’ lag. Bijvoorbeeld ‘Dochters’ van Marco Borsato en ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Ook ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen wordt opgepakt. In een ontspannen sfeer wordt samen gewerkt aan ‘schwung’ en beleving. Greetje begeleidt het koor op piano. 

De repetities zijn elke donderdagavond van 20 tot 22 uur. Rond 21 uur een korte pauze met thee, koffie, cappuccino… Thuis kan trouwens ook de muziek worden geoefend vanaf de website, maar de leden zien elkaar liever op donderdagavond. Krijg je de smaak te pakken, dan word je ingedeeld bij een stemgroep die bij jou past.

Op donderdag 4 november en 11 november zijn de open repetities van 20 tot 22 uur. In de basisschool ‘De Regenboog’, Dukdalf 28 in Wijk bij Duurstede. Vlakbij is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden: bestuur@vrouwenkooreigenwijs.nl Meer weten? Kijk verder op https://www.vrouwenkooreigenwijs.nl of op de Facebookpagina.

advertentie
advertentie