Gemma, vrijwilligster bij Natuurlijk heel leuk
Gemma, vrijwilligster bij Natuurlijk heel leuk Natuurlijk heel leuk

Mensen maken Wijk bij Duurstede sociaal en groen

3 oktober 2021 om 21:14 Lokaal Deel je nieuws

Gemma, vrijwilligster bij het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk heel leuk, vertelt graag waarom ze dit vrijwilligerswerk doet. “Als ik aan mijn vrijwilligerswerk bij Natuurlijk heel leuk denk, dan komt als eerste het woord ‘rijkdom’ bij me op. Het is een echte Wijkse plek, maar toch ook net los ervan zo net na de brug over de Kromme Rijn aan de Langbroekseweg. Het is ook een wijdse plek met veel ruimte en dat geeft ook ruimte aan iedereen.

Toch is het duidelijk dat we samen aan hetzelfde doel werken. Het werken met mensen uit andere culturen is voor mij ook een meerwaarde. Ik zie mensen die tevreden zijn na een dag, ik zie ontwikkeling bij mensen op persoonlijk vlak en op vaardigheden. Dat geldt ook voor mijzelf en dat voelt goed en is rijkdom.”

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk van Gemma? Lees het hele interview op www.groendoetgoedinwijk.nl en doe mee met de vrijwilligersproeverij op zaterdag 9 oktober bij vier groene organisaties in Wijk bij Duurstede.

We starten om 10.30 uur bij VNMW-IVN in de Heemtuin aan de Hoge Hoffweg en gaan daarna op de fiets of lopend naar Kinderboerderij De Vliert, daarna naar De Wijkse Moestuin en eindigen rond 15.30 uur bij het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk heel leuk. Graag vooraf aanmelden via de website www.groendoetgoedinwijk.nl.

Voor informatie over de vrijwilligersproeverij kunnen geïnteresseerden terecht op de website, maar mailen kan natuurlijk ook naar info@natuurlijkheelleuk.nl 

advertentie
advertentie