Wouter, weekendbeheer Kinderboerderij De Vliert
Wouter, weekendbeheer Kinderboerderij De Vliert Natuurlijk heel leuk

Mensen maken Wijk bij Duurstede diervriendelijker

3 oktober 2021 om 20:49 Lokaal Deel je nieuws

Zoals Wouter, die weekendbeheerder is bij Kinderboerderij De Vliert. “Waarom ik weekendbeheerder ben geworden bij de kinderboerderij? Omdat ik dan geen huisdieren hoef te nemen. Hahaha. Het was een goed argument voor thuis, maar het is gewoon heel erg leuk om 4 dagen in het jaar ‘baas’ van de kinderboerderij te zijn.

Mijn kinderen gaan er altijd graag spelen. Om iets terug te doen heb ik me aangemeld als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers zou de kinderboerderij in de weekenden gesloten zijn. En wat is er mooier dan de kinderen te zien genieten van het voeren en verzorgen van de dieren. En dan heb ik het niet alleen over mijn eigen kinderen, maar kinderen in het algemeen. Vooral het voorjaar is een mooie periode waarin o.a. de lammetjes geboren worden. Dit kunnen we allemaal van dichtbij mee maken.”

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk van Wouter? Lees het hele interview op www.groendoetgoedinwijk.nl en doe mee met de vrijwilligersproeverij op zaterdag 9 oktober bij vier groene organisaties in Wijk bij Duurstede.

We starten die dag om 10.30 uur bij VNMW-IVN in de Heemtuin aan de Hoge Hoffweg en gaan daarna op de fiets of lopend naar Kinderboerderij De Vliert, daarna naar De Wijkse Moestuin en eindigen rond 15.30 uur bij het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk heel leuk. Graag vooraf aanmelden via de website www.groendoetgoedinwijk.nl.

Voor informatie over de vrijwilligersproeverij kunnen geïnteresseerden terecht op de website, maar mailen kan natuurlijk ook naar info@natuurlijkheelleuk.nl 

advertentie
advertentie