Moeder met kind
Moeder met kind onbekend

Mama Mia: Bewust Zijn in je moederschap

1 oktober 2021 om 13:07 Lokaal Deel je nieuws

Moeder worden is een van de mooiste dingen die je als vrouw kan overkomen. Tegelijkertijd is moeder-zijn één van de grootste uitdagingen. Mama Mia is een cursus die moeders support biedt bij deze voor iedere moeder zo heel persoonlijke reis. 

Wil jij de Kunst leren kennen van zorgeloos en inspirerend moederschap? En wil je er echt kunnen Zijn voor en met  jouw kind? Present zijn bij alle ups en downs die het leven met een kind met zich meebrengt?

Onderwerpen in de cursus:

·       Hoe ga je om met je (onbewuste) idealen die je hebt over je moederschap?

·       Hoe hanteer je je eigen pijn en gemis uit jouw jeugd, je eigen kinddelen die je tegenkomt?

·       Welke plaats geef jij jouw eigen moeder in dit proces?

·       Wanneer ben je echt jezelf en reageer je op je kind vanuit vertrouwen?

Ervaringen:

‘Deze Mama Mia cursus heeft me heel veel gegeven op mijn weg in het moederschap. Het heeft me geholpen om te zijn met wat er is.’

‘Ik startte de cursus met het idee te ‘leren’ hoe ik beter om kan gaan met mijn kinderen op moeilijke momenten, nu voel en weet ik dat deze weg begint bij mij. Als ik er voor mijn eigen kind-gevoel kan zijn, op een zachte en liefdevolle manier, en kan Zijn met alles wat er is...dan kan ik dat voorleven aan mijn kinderen. Met plezier en enthousiasme, en met heel veel lachen samen!’

Voor wie?
Voor moeders “in wording”, voor prille moeders, voor moeders met jonge kinderen, voor moeders met oudere kinderen of uit huis wonende kinderen.

Door wie?

Marianne Luijk is zelf moeder van een dochter. Als ervaren en gediplomeerd therapeute, kindertolk, yogadocent en vanuit haar ervaring als moeder neemt ze je mee langs allerlei herkenbare thema’s en dilemma’s die het hedendaagse moederschap kenmerken. Haar passie ligt in het ondersteunen van vrouwen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen. Ook in deze cursus laat ze jou als deelneemster ervaren hoe jij het beste van jezelf (Liefde, Vertrouwen en Wijsheid) kan geven zonder jezelf of anderen weg te hoeven cijferen.

Praktisch

8 vrijdagavonden:

29/10, 12/11, 26/11, 10/12, 07/01 (’22), 21/01 (’22), 04/02 (’22), 18/02 (’22)

Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Veldoven 57, Wijk bij Duurstede

Introductie avond: Vrijdag 15 oktober om 19.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: tel 06 51203142 of via www.vrouwinbalans.nl

advertentie
advertentie