Gastvrouwen en -heren gezocht voor diverse activiteiten

23 september 2021 om 15:40 Lokaal Deel je nieuws

Wijk bij Duurstede, 23 september 2021

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden op vaste dagen gastheer of vrouw te zijn bij verschillende activiteiten in het Ewoud en Elizabeth Gasthuis. Het gaat dan om vaste dag/avonddelen waarop u helpt met het schenken van koffie en thee, en eventueel ondersteunt tijdens de activiteit.

Zo zoeken wij bijvoorbeeld nu gastvrouwen en gastheren voor de Bridge op maandagmiddag vanaf 14:30 uur. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Stichting Binding voor een informatieve afspraak hierover. U kunt bellen naar 473070, vragen naar Gerda van Berkel en/of Laura Roosen.

Tevens zijn wij op zoek naar mensen die van tuinieren houden. We krijgen regelmatig een vraag binnen voor (klein) tuinonderhoud van mensen die om wat voor reden dan ook dit niet meer zelf kunnen bijhouden of regelen. Ook voor wat gestructureerdere tuinprojecten zoals een gemeenschappelijke tuin, zoeken we mensen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met WijkHelpt  via 572000 of stuur een email sturen naar info@stichting-binding.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden.
 

advertentie
advertentie