Start eendjesrace 2019
Start eendjesrace 2019 Witlox

Laatste week om Lions Levefanum 2021 eendjesrace loten aan te schaffen.

17 september 2021 om 15:14 Lokaal Deel je nieuws

U heeft wellicht gelezen over de Lions Levefanum eendjesrace of u heeft Dagobert Duck op de Wijkse markt zien lopen maar u bent nog niet in staat geweest om loten aan te schaffen.

De loten zijn nog aan te schaffen tot 25 September 2021 14.00 uur. Op dat tijdstip geeft burgemeester Iris Meerts het startsein voor de race met 5000 plastic eendjes op de Kromme Rijn bij de brug bij het Walplantsoen. De finish is bij de brug op de Nieuweweg. De Sea Lions begeleiden de race en zorgen ervoor dat na afloop alle eendjes weer op het droge komen.

Eendjesrace loten kosten 2.50 euro per stuk en bij 5 loten of meer 2.00 euro per stuk. Op de eendjes staan nummers die corresponderen met de nummers op de loten. De eerste 68 aankomende eendjes winnen mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door lokale bedrijven en horeca. Deze prijzen zijn te zien op de site www.levefanum.lions.nl/eendjesrace . De eendjesrace is een initiatief van Lions Levefanum die vanuit de opbrengst het Winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede organiseert.  Ook deelnemende (sport) verenigingen profiteren mee, bij aanschaf van de loten kunt u aangeven welke vereniging u wit ondersteunen. Betreffende vereniging ontvangt 1 euro per verkocht lot voor eigen verenigingsactiviteiten.

Hoe kan ik loten bestellen?

Vanwege Corona hebben we de aanschaf van loten digitaal mogelijk gemaakt. Op bovengenoemde site tikt u op de iDeal link en vult u aantal loten en uw gegevens in, u selecteert bij vereniging de vereniging die u wilt ondersteunen en vervolgens kan u betalen via uw digitale bankomgeving of via  uw mobiele betaallink.

Met Lions Levefanum eendjesrace loten kunt u mooie prijzen winnen, ondersteunt u het goede doel en uw lokale vereniging naar keuze. De uitslag zal op genoemde site worden geplaatst, mocht u in de prijzen vallen dan wordt u daar persoonlijk over geïnformeerd.

advertentie
advertentie