Afbeelding
Zonnebloem

Een boottocht over de Vecht met Zonnebloem Cothen/Langbroek

17 september 2021 om 14:00 Maatschappelijk

COTHEN/LANGBROEK Zonnebloem Cothen/Langbroek ging de boot in…….! Na anderhalf jaar stond er op dinsdag 14 en donderdag 16 september eindelijk weer een uitstapje gepland voor de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek. Al twee keer was dit vanwege corona uitgesteld en nu ging het écht gebeuren, een boottocht over de Vecht. Omdat het aantal toegestane mensen op de boot beperkt was, werd de boottocht op twee dagen aangeboden door Rederij Stichtse Vecht. ,,En dat was maar goed ook, want de animo was groot!”, vertelt Liesbeth Pieterse van de Zonnebloem. ,,Op dinsdag reed een gewone bus naar de opstapplaats van de boot en op donderdag werd een rolstoelbus ingezet, om iedereen de gelegenheid te geven mee te gaan.”

Om 9.00 uur vertrokken de gasten in opperbeste stemming vanaf het WoZoCo, mondkapje mee en voor alle zekerheid ook het vaccinatiebewijs. In de bus was het mondkapje verplicht en ook op de boot totdat de zitplaats was bereikt. 

GLAASJE ADVOCAAT ,,Alles werkte mee om er een geweldige dag van te maken, niet alleen op dinsdag, maar ook op donderdag! De voorbereiding en organisatie was perfect dankzij Trudy Zomer en Janny van Eldik. Het was prachtig weer op beide dagen en de Vecht liet zich van z’n mooiste kant zien. Het bestuur trakteerde op glaasjes advocaat om te vieren dat we er weer op uit kunnen. Na een paar heerlijke uren, waarin men ook weer eens uitgebreid met elkaar kon praten, werd weer aangelegd bij de opstapplaats in Maarssen. De bus naar Cothen stond klaar en zo kwam men heel comfortabel weer thuis. Laten we hopen, dat dit uitstapje het begin is van alle activiteiten, die gaan volgen.”

Afbeelding
advertentie
advertentie