Tafeltje Dekje
Tafeltje Dekje WijkHelpt

Vrijwillige hulp gevraagd bij Tafeltje Dekje

11 september 2021 om 10:00 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE WijkHelpt is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden op vaste dagen in roosterverband hulp te verlenen bij Tafeltje Dekje in Cothen. Het gaat dan om vaste dagen waarop je van 11.00 – 12.00 uur meehelpt in de keuken.

Het gevraagde vrijwilligerswerk gaat om het klaarzetten van de eetbakjes, het aangeven van de bakjes aan de kok om het eten hierin uit te scheppen, en de eetbakjes in te sealen.

Ondersteunend vrijwilligerswerk, waarbij er altijd iemand aanwezig is die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de keuken. Ben je in het bezit van een rijbewijs, dan is het fijn als je ook de eetbakjes brengt naar een centrale plek in Wijk bij Duurstede met deelnemerslijsten. Hiervoor is een auto beschikbaar, waarin de bakjes kunnen worden vervoerd. Op de centrale plek staan vrijwilligers klaar die de eetbakjes vervolgens brengen naar de Tafeltje Dekje deelnemers.

Op het moment wordt gezocht naar zowel scheppers als chauffeurs, in Cothen en Wijk bij Duurstede, de tijden voor de chauffeurs zijn van 11:30-12:30 uur op doordeweekse dagen. (feestdagen uitgezonderd, dag altijd in overleg)
Ook voor het scheppen later in de middag worden vrijwilligers gezocht (scheppen in Cothen) deze maaltijden moeten vervoerd worden naar Bunnik/Odijk. (tijd 16:00-17:00 uur)

Voor het bezorgen is een kleine vergoeding per adres. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Stichting Binding voor een informatieve afspraak hierover. U kunt bellen naar 572000, het telefoonnummer van WijkHelpt. Kijk voor meer informatie op www.maaltijdkrommerijnstreek.nl

advertentie
advertentie