Donald Duck verkoopt Lions loten
Donald Duck verkoopt Lions loten Witlox

Wat doet die Donald Duck toch op de weekmarkt?

7 september 2021 om 10:15 Lokaal Deel je nieuws

Wellicht is het u opgevallen dat er op de wekelijkse markt in Wijk bij Duurstede een Donald Duck rond loopt. En wat voor een raar bord had hij bij zich? Wat was hier de bedoeling van?

Donald Duck wil graag aandacht vestigen op een activiteit van Lions Levefanum voor het goede doel. Als vader van 5000 eendjes wil hij de aandacht vestigen op de Lions Levefanum eendjesrace loterij,

Tijdens de Lekko dagen wordt op 25 september om 14.00 de eendjesrace aangevangen, 5000 genummerde eendjes worden bij de brug bij het Walplantsoen te water gelaten en gaan racen tot de brug bij de Nieuweweg. De eerste 50 eendjes winnen mooi prijzen die beschikbaar zijn gesteld door bedrijven en horeca uit Wijk bij Duurstede. De nummers op de eendjes corresponderen met de nummer op de loten.

Op de site  www.levefanum.lions.nl/eendjesrace kunt u digitaal loten bestellen en afrekenen via Ideal. Een lot kost 2,50 euro per stuk en vanaf 5 loten 2,00 euro per stuk.

Met de opbrengst van de loten wordt een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede georganiseerd, ook deelnemende verenigingen profiteren mee. Als u loten aanschaft kunt u de vereniging kiezen die u wilt ondersteunen. Verenigingen ontvangen 1 euro per verkocht lot waarmee men eigen activiteiten van kan bekostigen. Op genoemde site staat de prijzenlijst en na de race wordt hier de uitslag vermeld.

U kunt bovengenoemde site aanklikken of intikken maar ook kunt u via een QR code scannen en u komt dan bij de link van genoemde site. Donald Duck loopt op de markt met een bord met die QR code. Donald Duck en de Lions hopen op uw deelname, er zijn mooie prijzen te winnen, u steunt het goede doel en een vereniging naar uw keuze.

advertentie
advertentie