Wijks Shantykoor
Wijks Shantykoor Shantykoor Wijk bij Duurstede

Wijks Shantykoor zoekt kerels!

9 augustus 2021 om 10:30 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Wijks Shantykoor is vanaf 6 juli weer volop aan het repeteren. Dit doen zij coronaproef op een locatie in het buitengebied op korte afstand van Wijk. De zangers zijn helemaal in hun element dat ze weer kunnen zingen. 

Het bestuur van het koor nodigt de mannen van Wijk en omstreken van harte uit om deel te nemen aan de oefenmiddagen. Het koor oefent tot 1 september wekelijks op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Ossenwaard 20 te Cothen. Oefen tot 1 september zonder kosten en vrijblijvend mee en ontdek hoe leuk het is om de liedjes van en over de zee samen met andere stoere mannen te zingen. Vind je het leuk, word dan lid vanaf 1 september en betaal het aangepaste contributiebedrag van 45 euro voor de rest van het jaar. De normale contributie voor een jaar bedraagt 85 euro. 

Vanaf 7 september hopen wij weer, om de week, te kunnen repeteren in het Wijkse Stekkie op de dinsdagavond. Meer weten? Neem contact op met secretaris Willem van Zon: 06-13408386. Je bent van harte welkom!!

advertentie
advertentie