Afbeelding
Gemeente Bunnik

Online bijeenkomst over pleeggezin en gezinshuis

31 juli 2021 om 13:30 Maatschappelijk

BUNNIK/WIJK BIJ DUURSTEDE Elk kind heeft het recht om op een fijne plek op te groeien. Maar soms speelt er thuis iets waardoor er extra steun nodig is voor gezinnen, of waardoor het beter is om bij pleegouders of in een gezinshuis te wonen. Voor deze gezinnen en voor deze kinderen, is de gemeente Bunnik en de gemeente Wijk bij Duurstede dringend op zoek naar mensen in de omgeving die iets voor een ander willen betekenen. ,,Dit kan via een pleeggezin, een gezinshuis of door informele steun. Omdat er met wat hulp uit de omgeving, al heel veel bereikt kan worden!”, aldus de gemeente. 

In de regio Zuid Oost Utrecht werken gemeenten (Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Zeist) samen om alle kinderen en jongeren zo thuis mogelijk op te laten groeien.  

Op 8 september om 19.30 uur is er een online bijeenkomst hierover. Vrijwilligers, pleegouders en gezinshuisouders vertellen hun verhaal en er kunnen ook vragen gesteld worden. ,,We zoeken gezinnen in alle soorten en maten. Voor elk kind zoeken we een plek die het best bij hem of haar past.” Meer weten of aanmelden? Ga naar www.openjethuis.nl. Daar kan men zich ook aanmelden.

advertentie
advertentie