Een mooie cheque van Kruidvat voor de Voedselbank Kromme Rijn
Een mooie cheque van Kruidvat voor de Voedselbank Kromme Rijn Voedselbank Kromme Rijn

Kruidvat Wijk bij Duurstede steunt de Voedselbank

2 juli 2021 om 09:50 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Kruidvat is al jarenlang een trouwe donateur van de Voedselbank Kromme Rijn. Regelmatig leveren zij benodigde artikelen gratis of tegen een sterk gereduceerde prijs. Maar dit keer hadden zij een wel heel mooie gift voor de Voedselbank!

Onlangs hield Kruidvat Nederland een bijeenkomst met alle managers, die de circa 1000 vestigingen in ons land aansturen. Naast de behandeling van allerlei zakelijke onderwerpen, werd er een quiz gespeeld waarbij de winnaar een cheque aan een door hem/haar te bepalen goed doel mocht schenken. Uiteindelijk was de winnaar de regiomanager van het Kruidvat die verantwoordelijk is voor een aantal vestigingen in midden Nederland, Martijn Bouwman. Hij mocht daarom via een van zijn filialen een gift van € 1000 aan een goed doel schenken. Omdat hij wist van de goede relatie tussen Kruidvat Wijk bij Duurstede en Voedselbank Kromme Rijn, koos hij ervoor om de cheque hiervoor ter beschikking te stellen. 

In aanwezigheid van enkele managers van Kruidvat en vrijwilligers van de Voedselbank overhandigde hij deze fel begeerde cheque. Daarnaast werd ook nog een goed gevulde tas overhandigd.

advertentie
advertentie