Afbeelding
Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak

Gratis haal- en brengservice bij Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak

30 juni 2021 om 17:00 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Bob en Angelique Feld-van den Berg zetten als derde generatie het familiebedrijf Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak voort. Angelique: ,,Om ons volledig op de zaak in Doorn te focussen, sloten wij onlangs ons filiaal in Wijk bij Duurstede. Voor onze klanten daar hebben wij een speciale haal- en brengservice opgezet, om de gebruikelijke garantie en service te blijven bieden.”

door Gizella Komondy

,,Met de haal- en brengservice willen wij het makkelijk maken voor onze trouwe klanten in Wijk om hun fietsen bij ons te laten repareren en onderhouden. Eén telefoontje en we staan op de stoep om uw fiets op te halen.”

KENNIS EN ERVARING
Bob runt samen met de andere fietsenmakers Patrick, Pepijn en Paul de werkplaats. Het team heeft veel ervaring en kennis van de verfijnde technieken die nodig zijn om de ultramoderne fietsen van tegenwoordig te repareren. Bob heeft een aangeboren talent om dingen te maken. ,,Alles wat mijn ogen zien, maken mijn handen.”

Angeliques grootvader, Jan van den Berg, startte de rijwielhandel met fietsenmakerij in 1935 met het degelijke fietsenmerk Gazelle en de allereerste racefietsen. De vader en moeder van Angelique, Jaap en Janny, namen de zaak in 1977 over en maakten de opkomst van de elektrische fiets mee. Angelique leerde alles over het vak van haar ouders en is verantwoordelijk voor de verkoop samen met Bob, Patrick, Pepijn, Paul, Hendrik en Mona.

FIETSEN IS ‘HOT’
De fietsenwereld veranderde enorm de afgelopen 85 jaar. Fietsen is ‘hot’. De winkel staat vol met e-Bikes, stads-, race-, transport-, mama-, en kinderfietsen van populaire merken als: Koga, Cortina, Flyer, Gazelle en Giant. Angelique: ,,We hebben voor elke klant een geschikte fiets.” Daarnaast heeft de winkel een groot assortiment van fietsaccessoires zoals onderdelen, kinderzitjes, manden, tassen, regen- en wielrenkleding en een fietsenverhuur.

Bob en Angelique, beiden nu ruim 15 jaar in de zaak, zetten het bedrijf nu voort met een nieuwe opzet. De website en de winkel ondergingen een metamorfose. De winkel heeft een hedendaagse uitstraling en een relaxte setting om een nieuwe fiets uit te kiezen. Angelique en de andere verkoopmedewerkers showen hun klanten aan een grote koffietafel op een computerscherm de nieuwste modellen. Daarnaast kunnen zij met de klant hun eigen bike naar wens samenstellen.

Jaap en Janny van den Berg genieten nu van hun welverdiende pensioen. Trouwe klanten die afscheid willen nemen van Janny en Jaap zijn van harte welkom op de ‘Van den Bergborrel’ na de zomervakantie. (Een datum voor deze borrel maakt de familie volgt in de loop van de zomer.) Angelique: ,,Wij hopen van harte dat onze klanten uit Wijk bij Duurstede ook komen om kennis te maken met de winkel aan de Amersfoortseweg en het team in Doorn.”

Informatie via www.vandenbergfietsen.nl.

advertentie
advertentie