De overhandiging van de cheque. V.l.n.r Gert Visscher van Lions Levefanum, Eric Harmsen, Gerda van Berkel en Laura Roosen van de organisatie Binding/de Verbonden Buurt.
De overhandiging van de cheque. V.l.n.r Gert Visscher van Lions Levefanum, Eric Harmsen, Gerda van Berkel en Laura Roosen van de organisatie Binding/de Verbonden Buurt. Lions Levefanum

Lions Levefanum ondersteunt de Verbonden Buurt vanuit opbrengst thuisdiner Wijk bij Duurstede

24 juni 2021 om 15:19 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Afgelopen jaar heeft Lions Levefanum met veel succes het thuisdiner georganiseerd. Dit diner werd in zijn geheel bereid en bezorgd door Lions Levefanum leden. ,,Doordat we meer dan 200 deelnemers hadden leverde het diner een mooi opbrengst. Hieruit is naast een financiële donatie aan de voedselbank ook een donatie gedaan aan de Verbonden Buurt. Een initiatief onder de paraplu van stichting Binding.”

‘Verbonden in de buurt - aanpak tegen eenzaamheid’ heeft als doel om eenzaamheid in de gemeente Wijk bij Duurstede te voorkomen en tegen te gaan. Dit doet men door mensen met elkaar te verbinden. Met persoonlijke aandacht en begeleiding van speciaal opgeleide vrijwilligers en professionals werken buurtteams aan het signaleren, voorkomen en tegengaan van eenzaamheid.

advertentie
advertentie