35+ voetbal toernooi met FC Utrecht

21 mei 2018 om 09:17 lokaal

COTHEN Vrijdag 25 mei is het zover. Alweer het zevende SVF35+/reünie voetbal toernooi. Vanaf 19.00 uur zullen maar liefst 18 teams met elkaar de strijd aangaan in een 7 tegen 7 toernooi.

De teams komen voornamelijk uit Cothen, Wijk bij Duurstede en Langbroek, maar ook uit Polsbroek, Zeist, Houten en Nieuwegein. Enkele jaren geleden is het woord reünie toegevoegd, aangezien er veel mensen zijn die elkaar op het Sportpark in Cothen sinds lange tijd weer zien. De gezelligheid staat dan ook voorop.

Dit jaar is er een speciaal tintje aan het toernooi, want er zal zelfs een team van FC Utrecht aanwezig zijn. Zij zullen niet aan het toernooi deelnemen, maar geven een voetbal clinic. Welk team van FC Utrecht dit is zal geheim blijven tot de avond zelf. Deze avond zal van muziek worden voorzien door DJ Andre Odijk. Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig voor een sportieve en gezellige avond waar een ieder van harte welkom is om onder het genot van een hapje en een drankje naar het voetbal te komen kijken en met vele (oude) bekenden mooie verhalen op te halen.

advertentie
advertentie