Van links naar rechts: Henk Wevers, Wendy Torbijn, Susanne van de Hoef, Hans Marchal (wethouder) en Tom van Boggelen (projectleider gemeente).
Van links naar rechts: Henk Wevers, Wendy Torbijn, Susanne van de Hoef, Hans Marchal (wethouder) en Tom van Boggelen (projectleider gemeente). Mel Boas

‘Langbroekerdijk in Langbroek kan weer jaren mee’

20 juni 2021 om 08:30 Wonen

WIJK BIJ DUURSTEDE De grote wegwerkzaamheden aan de Langbroekerdijk in Langbroek zijn klaar. Het riool is gerepareerd. Het asfalt en de parkeerplaatsen zijn vernieuwd. Daarmee kan de Langbroekerdijk weer jaren mee. Met een klein gezelschap is op 1 juni de vernieuwde weg officieel in gebruik genomen. ,,De vernieuwing van Langbroekerdijk kreeg de aandacht die het verdient en hier mogen we trots op zijn”, geeft wethouder Hans Marchal enthousiast aan.

Aan het einde van de zomer 2021 wordt in de buurt van de Versmarkt een kunstwerk geplaatst waar je op kunt zitten. Begin 2022 worden de lantarenpalen vervangen.

De gemeente zorgde samen met het Dorpsplatform Langbroek dat omwonenden goed op de hoogte werden gehouden. Hierdoor ervaarden omwonenden niet veel last van de werkzaamheden.

advertentie
advertentie