Waar wil je wonen, in De Geer III, Zuidwijk of Hoge Hoffweg?
Waar wil je wonen, in De Geer III, Zuidwijk of Hoge Hoffweg? Thomas van de Weerd

De woonenquête al ingevuld?

15 juni 2021 om 09:17 Wonen

WIJK BIJ DUURSTEDE Woningtekort, dit landelijke probleem speelt ook in onze gemeente. Zo zijn er plannen om te gaan bouwen in De Geer III en Zuidwijk, maar er zijn ook andere plannen waaronder woonzorginitiatief Hoge Hoffweg. Dit plan, speciaal voor de inwoners van Wijk bij Duurstede en dichtbij de binnenstad, ligt klaar en hier zou al snel kunnen worden gebouwd.

De wensen van de huizenkopers veranderen. De vraag naar wonen op maat voor ouderen, starters, gezinnen en mensen die zorg nodig hebben, groeit. Om een reëel beeld te krijgen van de vraag in Wijk bij Duurstede heeft Woonexpert Utrecht een onafhankelijk onderzoek opgesteld. Deze enquête moet duidelijkheid geven over waar de inwoners van Wijk bij Duurstede het liefst willen wonen en wat de woonwensen zijn. Op nieuwbouwwijkbijduurstede.nl kan de enquête worden ingevuld. Alleen als veel mensen de enquête invullen komt er een duidelijk beeld van de woonwensen en woonomgeving. 

Deze enquête heeft het doel om de belangstelling voor de locaties De Geer III, Zuidwijk en Hoge Hoffweg in kaart te brengen. De gemeente Wijk bij Duurstede is hier niet bij betrokken. De uitkomsten van de enquête zullen worden aangeboden aan de lokale politiek en onder andere via WijksNieuws worden gedeeld.

advertentie
advertentie