De speel-o-theek is weer open, ook zonder reservering
De speel-o-theek is weer open, ook zonder reservering Speel-o-theek Katrein

Speel-o-theek Katrein weer volledig open

20 mei 2021 om 10:45 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de reserveringen was de speel-o-theek al enige tijd geopend, maar vanaf nu kan iedereen zonder reservering de speel-o-theek bezoeken op de gebruikelijke openingstijden.

Voor veel gezinnen zal de zomer nog vooral in de achtertuin worden doorgebracht. Bij de speel-o-theek is er volop buitenspeelgoed, zoals onder andere waterbanen, glijbaan, driewielers, skelters en nog veel meer. Maar ook het fantasie speelgoed zoals lego en playmobil.

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven. De speel-o-theek koopt kwalitatief goed speelgoed in, dat geschikt is voor de uitleen. Mocht er toch iets stuk gaan of kwijtraken dan wordt het vakkundig gemaakt of aangevuld uit de voorraad. Zo gaat het speelgoed lang mee en kunnen er veel kinderen gebruik van maken. Uiteindelijk wordt het speelgoed verkocht op de speelgoedbeurs of gaat het naar een goed doel. Zo wordt de afvalberg beperkt.

Katrein wil graag nieuwe leden begroeten, maar is ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen. Met name op de maandagmiddag is hulp hard nodig, maar ook op de andere dagdelen. Ben je twee uurtjes per twee weken beschikbaar om te helpen, meld je dan aan bij Margriet Hendriksen, e-mail margriet.hendriksen@ziggo.nl

Meer info en het complete speelgoed bestand is te vinden op de website sotkatrein.tk/speelgoed. Een lidmaatschap is er al vanaf € 20,- per jaar en een strippenkaart is € 5,-.

advertentie
advertentie