Maike Douglas-Westland reikt eerste exemplaar De gelukkige leraar uit aan leerkrachten OBS Piet de Springer
Maike Douglas-Westland reikt eerste exemplaar De gelukkige leraar uit aan leerkrachten OBS Piet de Springer Jeanette Brinksma

Eerste exemplaar voor OBS Piet de Springer

19 mei 2021 om 15:55 Sport Deel je nieuws

Op woensdag 19 mei reikte debuterend auteur Maike Douglas-Westland onder het genot van taart het eerste exemplaar uit van haar boek De gelukkige leraar. "OBS Piet de Springer" springt eruit in het boek als good practice school. Hier wordt voor je gezorgd en mag en moet je je mening delen. Ik wist dan ook meteen dat het eerste exemplaar naar deze school moest gaan”, aldus Maike Douglas-Westland. Het boek is geschreven voor alle leerkrachten van Nederland. In De gelukkige leraar neemt Maike de lezer mee in haar zoektocht hoe ze haar professionaliteit kan oppakken als leerkracht.

Ze geeft antwoord op herkenbare vragen voor leerkrachten, zoals: hoe zorg je goed voor jezelf als ‘het onderwijs’ niet voor jou zorgt? Wat zijn je rechten en plichten? Hoe breng je je boodschap over bij collega’s en je leiddingevende?

Het boek wordt online met open armen ontvangen en ook op OBS Piet de Springer is al een lijstje gemaakt wie het boek wanneer mag lezen.

De gelukkige leraar is uitgegeven door Uitgeverij Pica en hier te bestellen: https://www.uitgeverijpica.nl/titels/nieuw/de-gelukkige-leraar-pica.

advertentie
advertentie