Tommy van Hees en Brian Smeulders zijn T.O.P. trainers
Tommy van Hees en Brian Smeulders zijn T.O.P. trainers Your Personal Training

Blessurevrij fit worden

19 mei 2021 om 12:16 Zakelijk

HOUTEN Wil je in shape komen voor de zomer, maar word je geremd door een vervelende blessure? Jouw Topvorm en Fit by Brian bieden een uniek concept waarbij je zonder ellenlange behandeltrajecten snel pijnvermindering ervaart en kun gaan werken aan belastbaarheid en uiteindelijk blessurevrij bewegen.

Brian Smeulders en Tommy van Hees zijn T.O.P. Trainers. Dat staat voor The Overload Principle en als je deze opleiding hebt afgerond, kun je blessures behandelen volgens de MyLogenics methode. Een vernieuwende behandelmethode waarbij je direct resultaat boekt. Binnen twee behandelingen is je pijnklacht vaak al met 30% tot 50% verminderd.

Bij Tommy en Brian kun je met alle spiergerelateerde klachten terecht, van rug-, nek- en schouderklachten, tot klachten aan knie, ellenboog of enkel. Ook voor het oplossen van blessures, bijvoorbeeld aan de hamstring of shin splints. Ze werken vanuit de professionele trainingsstudio van Your Personal Training aan de Kruisboog 34, waar ze over een eigen behandelruimte beschikken.

PERSONAL TRAINER Beide heren zijn ook personal trainer. Daardoor kun je het gehele traject met één van hen of zelfs beide starten. Brian: ,,Je kunt bij ons van die vervelende blessure afkomen. Vervolgens kunnen we werken aan je belastbaarheid en vervolgens helpen we je weer in shape te komen, zodat je je fit en vitaal voelt.” Ook als je wat kilo’s kwijt wil voor de zomer, helpen Tommy en Brian je verder met beweging en voedingsadvies.

De eerste stap naar een fit lijf is het oplossen van je blessure. Als je de pijn niet vooraf oplost, heb je kans dat de klachten verergeren door het sporten. Tommy: ,,We starten met een diagnose en vervolgens voer ik een aantal spiertesten uit. Het is mij al snel duidelijk waar de oorzaak van een klacht ligt en dat ga ik meteen behandelen”.

Mylogenics werkt snel en effectief. ,,Veel behandelingen richten zich op de plek waar iemand pijn heeft. Uit ervaring weet ik dat de oorzaak van de pijn vaak ergens anders ligt. Dan kun je effectief behandelen in plaats van symptomen te bestrijden”, aldus Brian.

KLACHTENVRIJ Om klachtenvrij te blijven, adviseren Tommy en Brian om je belastbaarheid te trainen. De juiste begeleiding is essentieel om de juiste houding aan te leren en de basis van krachttraining onder de knie te krijgen. De eerste vier weken train je twee keer in de week onder begeleiding. Hierna kun je zelfstandig doortrainen thuis of in de sportschool.

Meer weten of een afspraak maken? Op jouwtopvorm.nl of fitbybrian.com kun je een korte Mylogenics behandeling aanvragen tegen een gereduceerd tarief om te testen of onze behandelmethode succesvol is. Binnen 20 minuten weet je de mogelijke oorzaak van je pijn of klacht én of Tommy of Brian je hiervan af kan helpen. Interesse? Meld je snel aan.

advertentie
advertentie