Afbeelding
Foto door Axel Castillo form PxHere

BTC koers & Polkadot voorspelling

28 april 2021 om 07:42 Partnercontent

Waar de BTC koers in 2021 een behoorlijke stijging pakte en zelfs in de tweede week van april een All Time High van maar liefst $63,729.50 Amerikaanse dollar. Dat lijkt voor nu even een tijdelijk hoogtepunt, want niet veel later kwam het nieuws uit de Verenigde Staten wat niet alleen de BTC koers op zijn grondvesten deed schudden, maar wat over de hele crypto industrie voor dieprode cijfers zorgde. Na een heftig weekend, waarin vrijwel elke top 20 coin en vele altcoins een groot verlies lieten zien, krabbelt de markt voorzichtig richting een herstel.

Het is de tweede tik die de BTC koers in korte tijd te verduren krijgt. Vorige week nog kreeg de BTC koers een correctie van een flinke 4 procent voor zijn kiezen, toen Turkije bekendmaakte dat het cryptocurrency’s in de ban zou doen. Dit was logischerwijs niet al te best nieuws voor de BTC koers, wat juist vanuit Turkije de laatste maanden meer en meer (jonge) investeerders de markt zag betreden. 

Toch viel de echte klap pas later, toen er vanuit de Amerikaanse overheid bekend werd gemaakt dat men aan het onderzoeken was in welke mate grote investeringsfondsen crypto gebruik zouden maken om geld wit te wassen of belastingen te ontduiken. Dit nieuws zorgde direct voor een stevige koerscorrectie op de BTC koers van zo’n 14% over het weekend.

Toch zegt het veel over de weerbarstigheid en het vertrouwen in de BTC koers dat daags na de ogenschijnlijke vrije val de BTC koers weer langzaam overeind krabbelt en alweer de eerste tekenen van herstel en winst laat zien. En niet alleen de BTC koers richt zich op na de eerste flinke daling en tekent alweer een herstel van 5% aan. Ook Ethereum en altcoins laten flink van zich horen. Zoals Polkadot!

Wat is de Polkadot voorspelling voor Q2 2021?

Net als de BTC koers had ook Polkadot afgelopen week flink te verduren onder het laatste crypto nieuws. Maar ook net als de BTC koers wist de Polkadot koers zich netjes op te richten en verwachten we nog altijd veel moois van dit project.

Mocht je Polkadot nog niet kennen, tijd om snel kennis te maken! Polkadot veroverde veel harten eind 2020 toen het project meer en meer in het nieuws kwam, voornamelijk door een stevige Polkadot koers destijds. De voorspelling van Polkadot was dan ook dat het kon concurreren met het Ethereum-project.

Polkadot is bekend geworden vanuit hun interoperabiliteit protocol. Met dit protocol maken ze het mogelijk voor verschillende (soorten) blockchain om met elkaar te kunnen communiceren en dus ook transacties uit te voeren of gegevens uit te wisselen. Het is dus met Polkadot zijn hulp mogelijk om tussen een Bitcoin blockchain en een Ethereum blockchain gegevens met elkaar uit te laten wisselen, waar dit voorheen ondenkbaar was.

De Polkadot voorspelling is dan ook erg gunstig. Er zit veel potentie in het project en het project is de oplossing op veel actuele vraagstukken rondom de samenwerking tussen diverse private en commerciële blockchains.

Mocht je meer willen weten over Polkadot? Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven wat niet alleen ingaat op het gedeelte rondom interoperabiliteit binnen Polkadot, maar ook op het sharding principe en alles wat er nog meer komt kijken bij het Polkadot protocol. Nieuwsgierig geworden? Lees dan absoluut ons uitgebreide artikel over Polkadot eens door. 

Ben je benieuwd naar crypto kopen of naar wat Bitcoin of Polkadot zou kunnen doen voor jouw beleggingsportfolio? Bezoek dan eens onze website en vind betrouwbare aanbieders waar jij je crypto kunt kopen! Wij hebben al het onderzoek al voor je gedaan, jij hoeft alleen maar te bepalen waar je graag in zou willen investeren.

advertentie
advertentie