Afbeelding
Gezond Oud

Sporten in de buitenlucht; lekker, gezellig en ook nog eens erg gezond

14 april 2021 om 15:00 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Het is een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. ,,Ik sport sinds kort in het Kasteelpark. Heerlijk met een groep sporten in de buitenlucht. Met alle corona maatregelen wordt netjes rekening gehouden. Het is zo lekker om na lange tijd weinig tot niets gedaan te hebben weer te kunnen sporten. Ik merk dat ik het sporten in een groep echt nodig heb om mezelf te motiveren. Ook helpt het mij om wat nieuwe mensen te leren kennen. Het sporten bij GO bevalt mij erg goed. Ik kom vrolijk en positief gestemd terug van de training en kijk alweer uit naar de les van volgende week”.

SPORTEN IN HET KASTEELPARK Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we sinds kort iedere woensdag in het Kasteelpark of het Kooikerpark en iedere dinsdag bij Helenaheuvel. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht en werken we aan de conditie, de stabiliteit en de mobiliteit.

SPORTEN OP JE EIGEN NIVEAU Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te zijn gaan voelen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.

SAMEN BUITEN Dagelijks 25 minuten matig intensief bewegen is optimaal voor een goede gezondheid. Om je hierbij te helpen bieden wij naast de buitentraining ook online trainingen aan. Natuurlijk zijn de online trainingen volledig vrijblijvend.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl. Je kan altijd gratis een proefles komen doen. 

Afbeelding
advertentie
advertentie