Winnaars 'win een aankoopmakelaar' actie
Winnaars 'win een aankoopmakelaar' actie Sophie Esmann

Beumer & Dirksen Garantiemakelaars geeft gratis aankoopbegeleiding weg!

13 april 2021 om 15:33 Lokaal Deel je nieuws

Wijk bij Duurstede, 13 april - De woningmarkt staat onder druk en met name de starters (woningkopers tot 35 jaar) trekken aan het kortste eind. Huizenprijzen blijven stijgen en daarbovenop is overbieden geen uitzondering meer. Om de woningzoeker toch de kans te geven een woning te bemachtigen had Beumer & Dirksen Garantiemakelaars de volgende actie: “Win een aankoopmakelaar”.

Aankoopmakelaar
Hoe kun je in deze krappe woningmarkt toch nog kans maken op jouw droomhuis? "Onder andere door een aankoopmakelaar in te schakelen. Vandaar deze actie. Een aankoopmakelaar heeft contact met collega-makelaars en weet wat er op de markt gebeurd. Daarnaast is een makelaar niet emotioneel betrokken en kan hij dus objectief naar een huis kijken én een aankoopmakelaar is een kei in onderhandelen. Hierdoor verdien je de kosten vaak wel weer terug", aldus Rolan Dirksen.

De winnaars
Kevin en Rowie zijn de gelukkige winnaars van de "win een aankoopmakelaar" actie en dit betekent dat Rolan met ze op zoek gaat naar hun droomhuis. Van het meegaan naar de bezichtigingen tot de onderhandelingen, alles wordt voor Kevin en Rowie geregeld.

Tip van de makelaar
Wat als mensen het liever zonder aankoopmakelaar proberen? “Dat kan natuurlijk. Zorg dan wel dat je ingeschreven staat als woningzoeker, dan ontvang je het aanbod over het algemeen voordat het op Funda staat. Zorg dat je van te voren goed op de hoogte bent zodat je weet in welke prijsklasse je kunt kijken én hoeveel je kan bieden en betalen.", aldus Rolan Dirksen.

advertentie
advertentie