Afbeelding
Luxe vakantiehuis in Frankrijk

Coronaproof genieten van een luxe vakantiehuis in Frankrijk

6 april 2021 om 10:41 Partnercontent

Al tientallen jaren behoort Frankrijk tot de meest populaire vakantielanden. De Bourgondische levensstijl, de Franse keuken, de gevarieerde natuur en de rijke cultuur, zijn slechts enkele factoren die la douce France zo geliefd maken. Wilt u dit jaar ook genieten van al het goede dat het land te bieden heeft? Op een luxe vakantiepark van FranceComfort bent u helemaal op uw plek. Deze gerenommeerde keten beheert elf parken in zonnige regio’s in het midden en zuiden van Frankrijk. U verblijft hier in een prachtige vakantievilla die van alle gemakken is voorzien. Ook is er van alles te beleven in de omgeving en op het park zelf.

 Ziet u het ook helemaal zitten om af te reizen naar een comfortabel en weids vakantiepark in Zuid-Frankrijk waar u coronaproof kunt genieten? Lees dan nog even verder.

 Bruisende vakantieparken

De prachtige vakantieparken van FranceComfort liggen stuk voor stuk in mooie omgevingen. U kunt kiezen voor een park in de Dordogne - Lot, de Poitou-Charentes, Aquitaine - Gironde, Provence - Côte d’Azur en Languedoc Roussillon. U hebt de keuze uit verschillende luxe vakantiehuizen geschikt voor vier, zes of acht personen. Op de villaparken is veelal een (verwarmd) zwembad aanwezig. Ook faciliteiten zoals: restaurants, sportvelden voor volleybal en tennis, fietsverhuur, speeltuinen en jeu de boules mogen niet ontbreken. Voor de kinderen is er in de zomer volop animatie. Bij bepaalde parken ligt er op steenworp afstand een golfbaan waar u – veelal met korting – kunt spelen. Wat ook prettig is om te weten, is dat elk park een receptie heeft met medewerkers die Nederlands spreken. Zij kennen de regio als hun broekzak en kunnen u alles vertellen over de vele toeristische trekpleisters.

 Verfrissende duik

Natuurlijk gaat er op bepaalde dagen niets boven genieten in de privacy die uw eigen vakantievilla te bieden heeft. In de regel hebt u daar de beschikking over een eigen tuin, compleet met een zonnig terras. Iedere villa is voorzien van een vaatwasser, een wasmachine, een droger, WiFi en satelliet-tv. Natuurlijk kunt u er koken in uw eigen keuken en hebt u er eigentijdse sanitaire voorzieningen. Als u dit jaar extra goed wilt uitpakken, boekt u een vakantiehuis met zwembad in Frankrijk. U ervaart het ultieme vakantiegevoel wanneer u een verfrissende duik in het water van uw privézwembad neemt. Ook kunt u aan de rand heerlijk ontspannen in de warme zomerzon. U geniet van elkaar zonder andere mensen om u heen en bent niet gebonden aan openingstijden.

 100% corona-geld-terug-garantie!

Helaas zijn we nog niet gevrijwaard van de perikelen omtrent COVID-19. Vindt u het daarom spannend om uw vakantie voor 2021 vast te leggen? FranceComfort begrijpt dat u niet zit te wachten op een voucher als uw reis niet mag doorgaan. Als uw reisbestemming tijdens uw vakantieperiode code oranje of rood krijgt, dan krijgt u binnen twee weken uw geld terug. U kunt dus met een gerust hart een verblijf op een van de prachtige vakantieparken boeken.

advertentie
advertentie