Gezond eten.
Gezond eten. Gemeente Wijk bij Duurstede

Volgende bijeenkomst Lokaal Preventieakkoord op 1 april

27 maart 2021 om 13:00 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdag 18 maart was de online Startbijeenkomst Lokaal Preventieakkoord. Er waren ongeveer vijftig enthousiaste deelnemers vanuit veel verschillende organisaties. ,,Samen hebben we een start gemaakt met een lokaal preventieakkoord in de gemeente Wijk bij Duurstede voor de thema’s overgewicht, genotmiddelen en mentale gezondheid”, aldus de gemeente.

De volgende bijeenkomst worden per thema (overgewicht, genotmiddelen, mentale gezondheid) concrete projectplannen maken. Deze online bijeenkomst is op donderdag 1 april van 16.00 tot 18.00 uur (via Zoom). Wie er bij de startbijeenkomst niet bij kon zijn is van harte welkom om tijdens deze bijeenkomst wel aan te sluiten.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met 30 maart door een mail te sturen aan Hilde Klappe h.klappe@wijkbijduurstede.nl. Bij de aanmelding moeten de deelnemers het thema doorgeven waarover ze willen meedenken (overgewicht, genotmiddelen of mentale gezondheid). Ook de deelnemers van de startbijeenkomst op 18 maart graag opnieuw aanmelden. Zij ontvangen 1 april de Zoom-link en het definitieve programma.

advertentie
advertentie