Maak een Koffierondje in Wijk
Maak een Koffierondje in Wijk Melanie Pouw

Maak een Koffierondje in Wijk en steun de horeca

21 februari 2021 om 11:30 Corona

WIJK BIJ DUURSTEDE/COTHEN De Wijkse Melanie Pouw heeft van haar passie haar beroep gemaakt, ze is gek op koffie en werkt bij de Koffieschool in Utrecht. De sluiting van de horeca gaat haar aan het hart en daarom bedacht ze het Koffierondje in Wijk. 

Het idee is simpel. Geïnteresseerden kunnen via Instagram (@barista.mel) een koffiekaart aankopen voor €10 inclusief verzend- /bezorgkosten. Ze krijgen een kaart thuisgestuurd, zie foto, waarop vijf Wijkse en Cothense ondernemers staan vermeld. Bij deze ondernemers kunnen zij één koffie of cappuccino to go afhalen. 

De ondernemers die meedoen met de actie zijn: Thuys in Wijk, De Wijkse Graanschuur, Eethuys Dorestad, Familierestaurant De Jonge Graaf en Restaurant De Engel.

Het doel van Melanie is dat mensen hun betrokkenheid tonen, een koffie afhalen bij de horecazaken en wellicht iets lekker erbij meenemen. De kopers van de kaarten kunnen hun koffiemoment delen op sociale media #hetkoffierondjewijkbijduurstede en de ondernemers taggen.

De kaart is geldig tot 22 april, er is een beperkte eerste oplage. 

,,Waarom ik dit doe? Omdat ik  een passie heb voor koffie en een trotse Wijkenaar ben. Gewoon omdat het kan, en we hiermee de Wijkse ondernemers kunnen steunen”, aldus Melanie.

advertentie
advertentie