SVF stoeltjesactie
SVF stoeltjesactie SVF

SVF stoeltjesactie

8 februari 2021 om 09:15 Voetbal

COTHEN SVF lanceert de stoeltjesactie waarbij SVF'ers toch een plekje op de tribune kunnen bemachtigen. Ook voor SVF is de coronaperiode een zware tijd, zowel sportief als financieel is het een aderlating. Daarom is dit initiatief in het leven geroepen.

Het is een mooie kans voor zowel particulieren als bedrijven om toch aanwezig te zijn op de tribune van het hoofdveld. De opbrengsten zullen uiteraard naar SVF gaan. Steun de club en reserveer een stoel!

Wat er op de stoel komt te staan bepaalt u zelf. Dit kan een naam zijn, een bedrijfslogo, een leus of iets anders naar wens. Er zal een transparante kaarthouder worden gemonteerd op de tribunestoelen. Hier komt de gepersonaliseerde kaart in.

De kosten voor het sponsoren van een stoel bedragen € 25.- per persoon en heeft een looptijd van minimaal drie seizoenen. Na afloop van de drie seizoenen zal u worden benaderd voor een eventuele verlenging van de stoelreclame.

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de stoeltjesactie. Bij voldoende aanmeldingen zal dit project worden doorgezet. Hierover zal duidelijk worden gecommuniceerd. Meer informatie over de actie en de link voor het inschrijven is te vinden op www.svfcothen.nl

advertentie
advertentie