Eigenaar Henk van Dijk kijkt uit naar de heropening van zijn winkel Fietsdomein
Eigenaar Henk van Dijk kijkt uit naar de heropening van zijn winkel Fietsdomein Hans Aalbers

Jubileumjaar Fietsdomein

13 januari 2021 om 12:10 Advertorial_1

WIJK BIJ DUURSTEDE De winkel van Fietsdomein is momenteel gesloten gezien de maatregelen rondom corona. Achter de schermen is het echter drukker dan ooit. De werkplaats is open en volop bezig met de winterbeurtactie die tot en met februari door loopt. De online aankopen gaan gewoon door. En je kunt je alvast oriënteren op een nieuwe fiets door alvast de nodige informatie op te vragen.

Eigenaar Henk van Dijk en zijn team kijken uit naar de heropening zodra de richtlijnen dit toelaten. Zij zijn druk bezig om voorbereidingen te treffen om straks iedereen weer te kunnen ontvangen in de winkel. ,,Afgelopen jaar hebben we op tijd in kunnen spelen op de situatie omtrent corona. We hebben bovendien de afgelopen tijd een ruim assortiment gebruikte fietsen opgebouwd, zowel gewone als elektrische fietsen.

De verwachting is dat de levertijden kunnen oplopen vanwege drukte, maar wij staan gelukkig vooraan qua uitlevering”, aldus Henk. Op deze manier zal er voldoende keuze zijn in de nieuwe modellen van diverse merken.”

Henk: ,,Vaak begin je al in januari met het oriënteren op een andere fiets. Dat gaat nu even anders vanwege de maatregelen, maar we kunnen alvast informatie geven via telefoon of mail. Neem gerust contact met ons op. Ondanks dat de winkel dicht is, blijven we gemotiveerd om iedereen te woord te staan en vooruit te helpen.

JUBLIEUMJAAR 2021 is een feestelijk jaar voor Fietsdomein. Het bedrijf bestaat 20 jaar. Fietsdomein is dus al 20 jaar dé specialist als het gaat om fietsen en het onderhoud daarvan. Het jubileum zal uitgebreid gevierd gaan worden met klanten en het team zodra dit weer verantwoord is en de richtlijnen het toelaten.

,,2020 was een echt fietsjaar”, vertelt Henk verder. ,,Fietsen is één van de weinige sporten die je ongelimiteerd kunt blijven doen tijdens de pandemie. En het is bovendien ontzettend gezond om te bewegen in de buitenlucht.” De fietsverkoop heeft afgelopen jaar een boost gehad hierdoor.

Een andere reden is dat mensen die normaal gesproken met het openbaar vervoer reizen voor woon-werk verkeer tot 15 kilometer, kiezen voor een E-bike.

,,De fiets is bij uitstek een duurzaam transportmiddel. Het is niet alleen gezonder, maar een fiets is ook stil en schoon. Je verbruikt geen brandstof, hebt geen files of parkeerkosten. En bij een e-bike kost het opladen van de accu slechts 2 tot 3 cent per keer. Dus ook duurzaam voor de portemonnee.”

HAAL- EN BRENGSERVICE Fietsdomein biedt haar klanten een gratis haal- en brengservice voor fietsen die gerepareerd moeten worden. Het is niet altijd mogelijk om zelf de fiets te brengen of halen. In deze tijd van afstand houden, is het helemaal een topservice om er zelf niet op uit te hoeven.

NIEUWSBRIEF Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Fietsdomein? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit kan via de website fietsdomein.nl. Daar vind je ook de contactgegevens en kun je alvast informatie inzien of opvragen over de nieuwe collectie. Het team van Fietsdomein wenst u een gezond jaar en onbezorgd fietsplezier toe.

advertentie
advertentie