Het eerste lot van de Zonnebloemloterij is gekocht door burgemeester Poppens
Het eerste lot van de Zonnebloemloterij is gekocht door burgemeester Poppens De Zonnebloem

Burgemeester Tjapko Poppens koopt 1e lot Zonnebloemloterij

3 mei 2018 om 11:30 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE / COTHEN /LANGBROEK Op 1 mei kocht burgemeester Tjapko Poppens het eerste Zonnebloemlot van de vrijwilligers van de afdelingen Wijk bij Duurstede en Cothen/Langbroek. Van half april tot begin september verkopen vrijwilligers loten voor het goede doel.

Met de opbrengst van de Zonnebloemloterij organiseren de Zonnebloem afdelingen in Wijk bij Duurstede en Cothen/Langbroek gezellige activiteiten en leuke uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking, die er niet zelfstandig op uit kunnen. Dit jaar gaat Wijk bij Duurstede naar het Glasmuseum in Leerdam en Cothen/Langbroek binnenkort naar het Waterliniemuseum in Bunnik. Daarnaast organiseren ze workshops, gezellige bijeenkomsten en kleinschalige activiteiten.

LANDELIJKE LOTERIJ De Zonnebloemloterij is een landelijke loterij. Van 12 april tot 7 september worden Zonnebloemloten verkocht. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, o.a. een droomreis, een elektrische fiets, een ballonvaart, een iPad Air, weekendjes weg en diverse geldprijzen.

ONLINE Het is ook mogelijk om online Zonnebloemloten te kopen. Dit kan via de websites van de plaatselijke afdelingen, ga naar zonnebloemwbd.nl (Wijk bij Duurstede) of zonnebloemcothen.nl (Cothen/Langbroek).

Op 8 oktober is de trekking. De uitslag staat dan op zonnebloem.nl/loterij.

VRIJWILLIGERS Wie het belangrijk vindt dat mensen met een handicap, jong en oud, volop van het leven kunnen genieten, kan zich als vrijwilliger voor de afdeling Wijk bij Duurstede opgeven via activiteiten@zonnebloemwbd.nl. We kunnen alle hulp goed gebruiken. Op zonnebloem.nl is meer informatie te vinden over de Zonnebloem en de plaatselijke afdelingen.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Er kan zoveel meer dan je denkt.

advertentie
advertentie