Marijke en Joop Mocking temidden van de gasten
Marijke en Joop Mocking temidden van de gasten Ali van Vemde

20 jaar minicamping 't Boomgaardje

3 mei 2018 om 07:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE/COTHEN Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd zaterdag het 20-jarig bestaan van minicamping 't Boomgaardje gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd gezellig bijgepraat met de campinggasten.

Ali van Vemde

Het feest vond plaats in de recreatieruimte, die in 2016 werd geopend, en op het bijbehorende terras. Dat de gasten tevreden zijn over de faciliteiten op de camping en over de klantvriendelijkheid, dat mag duidelijk zijn. De vele goede recensies en ontvangen awards bewijzen dat. Het is dan ook een prachtig plekje aan de Wijkersloot. De campingplaatsen liggen tussen de hoogstambomen in een prachtige omgeving. De gasten waarderen de rust, maar ook de vele en goede voorzieningen en komen dan ook vaak terug, zeker nu de camping het hele jaar door is geopend.

TEVREDEN Joop en Marijke Mocking doen er dan ook alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Naast de plaatsen voor caravans, campers en tenten is ook de recreatieruimte een welkome aanvulling gebleken. Veel gasten maken gebruik van de ruimte waar een kop koffie kan worden gedronken, maar waar ook een maaltijd kan worden bereid. De gasten treffen elkaar hier regelmatig voor een praatje, een spelletje of om samen naar een voetbalwedstrijd te kijken. Maar ook fietsers kunnen hier een kopje koffie komen drinken. Met elkaar werd een toost uitgebracht op 20 jaar 't Boomgaardje. In de achterliggende jaren is heel wat gebeurd. Zo zorgen zonnepanelen ervoor dat in vrijwel alle benodigde elektriciteit wordt voorzien. Ook de toekomst van de camping lijkt verzekerd met zoon Jasper die heeft aangegeven in de toekomst de camping over te willen nemen.

advertentie
advertentie