Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger TADS18-19

Programma seizoen 2018-2019 online

26 april 2018 om 09:39 lokaal

Vriendenverkoop start 8 mei

HOUTEN Het nieuwe programma voor 2018-2019 is nu al te bekijken op de website van Theater Aan de Slinger. De theaterbrochure valt bij veel mensen op 1 mei op de mat en is vanaf 2 mei op te halen bij diverse locaties in Houten. De Vriendenverkoop start op dinsdag 8 mei en de vrije kaartverkoop voor iedereen start op maandag 14 mei om 09.00 uur. In 2018-2019 zijn te gast Lenette van Dongen, Dutch Eagles, Kees Hulst, Charles Groenhuijsen, Conny Janssen Danst, Patrick Laureij, Thomas Acda, Janne Schra, Meneer Monster, LAKSHMI en nog veel meer!

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Donderdag 26 april speelt Nathalie Baartman ‘Voest’. Een autobiografische avontuur van Baartman die met dochter Annie is teruggekeerd in haar geboorteplaats Borne na een wild leven elders. Met een Twentse blik grijpt ze de huidige tijd bij de kladden. Vrijdag 4 mei om 21.00 uur, aansluitend op de Nationale Dodenherdenking, speelt Timo Waarsenburg in het kader van Theater na de Dam ‘In Oorlog en Liefde’. Een bijzonder en waargebeurd oorlogsverhaal in de ik-vorm. De vertelling is een indringend ooggetuigenverslag van een Nederlandse jongen die als politiek gevangene in Auschwitz belandt. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

FILM AAN DE SLINGER Donderdag 26 april draait ‘Les Gardiennes’ in Film Aan de Slinger. Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen.

Dinsdag 1 mei draait ‘I, Tonya’. Het waargebeurde verhaal over kunstschaatsster Tonya Harding is een aandoenlijk portret van een getalenteerd buitenbeentje. Actrice Allison Janney won de Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

Op donderdag 3 mei is ‘Bankier van het verzet’ te zien. Het waargebeurde verhaal van Nederlands grootste verzetsheld, Walraven van Hal (Barry Atsma). Alle films draaien om 20.00 uur.

Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor Theater Na de Dam: Timo Waarsenburg met 'In oorlog en liefde' op vrijdag 4 mei om 21.00 uur (aansluitend op Nationale Dodenherdenking) te zien in Theater Aan de Slinger.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor woensdag 2 mei 9 uur onder vermelding van ‘Na de Dam’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.

advertentie
advertentie