Jacques Beijer
Jacques Beijer Karin Tim-Mijland

Nieuwe wasserette bij Garage Beijer

22 december 2020 om 15:01 Advertorial_1

WIJK BIJ DUURSTEDE Garage Beijer van Jacques Beijer opende deze maand de vernieuwde autowasserette. Hierin kunnen voertuigen tot maximaal 2.70 meter krasvrij gewassen en gedroogd worden. Garage Beijer is een BOVAG erkend autobedrijf en een officieel APK-keuringsstation. Klanten kunnen hier terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken auto’s. Dit bedrijf is specialist in Hyundai. Deze garagehouder verhuurt ook personenauto’s vanaf € 25,- per dag en busjes. Bovendien verkoopt hij jonge gebruikte auto’s die te bezichtigen zijn in de showroom.

door Karin Tim-Mijland

In de vernieuwde wasserette worden auto’s en busjes met lappen in plaats van borstels gewassen, zodat er geen krassen op de lak ontstaan. Het water wordt in een put opgevangen en met behulp van een water recycling pomp hergebruikt in een sproeier op de bodem. Met dit gerecyclede water wordt de onderzijde van de auto of bus gereinigd: Jacques: ,,Water aan de bovenkant wordt hergebruikt voor de onderkant.”

Klanten hebben de keuze uit vier wasprogramma’s. Die variëren van een basisprogramma met wielreiniging tot en met een luxe wasbeurt inclusief een behandeling met wax en polish. Deze decembermaand is er een speciale actie: Bij de aankoop van een kaart voor 13 wasbeurten, zijn er 3 gratis.

AUTOVERHUUR Onder de naam Autohopper verhuurt garagebedrijf Beijer personenauto’s, busjes (met een trekhaak) of bakwagens met een elektrische laadklep. Voor deze bussen en bakwagens is alleen een B-rijbewijs nodig om ze te besturen. De meeste huurauto’s zijn nog geen jaar oud en nooit ouder dan twee jaar, behalve de busjes die zijn soms iets ouder. Alle huurauto’s hebben vijf deuren en minstens een airconditioning en een audio-installatie.

De prijzen van de huurauto’s zijn inclusief all-risk verzekering, 100 vrije kilometers per dag (daarna 0,18 per km) en pechhulp, want hoewel de auto’s nieuw zijn, is pech nooit uit te sluiten.

ONDERHOUD EN REPARATIE De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur zoals geavanceerde uitleesapparatuur. De monteurs krijgen regelmatig bijscholing. De reparatietijd van een auto houden ze zo kort mogelijk. Bovendien is er voldoende vervangend vervoer beschikbaar. Ook voor herstel van eventuele schade kan de klant bij Beijer terecht.

SCHADEHERSTEL Garagebedrijf Beijer is gespecialiseerd in het herstel van kleine en grote schades bij auto’s van alle merken. De werknemers kunnen de gehele schade afhandelen, vanaf taxatie en reparatie tot de financiële afhandeling bij de verzekeringsmaatschappij. Vervangend vervoer tijdens herstel van de autoschade is gratis beschikbaar.

Garagebedrijf Beijer, Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1 in Wijk bij Duurstede (Wijkse Autoboulevard), www.garagebeijer.nl T: 0343-571555 Openingstijden: ma t/m vr: 8.00 uur tot 18.00 uur en za: 9.00 uur tot 17.00 uur. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

advertentie
advertentie