Ouderen worden verrast door de WABO
Ouderen worden verrast door de WABO Wijkse Algemene Bond voor Ouderen

Ouder Wijk wordt blij

21 december 2020 om 10:58 Corona

WIJK BIJ DUURSTEDE De Wijkse Algemene Bond voor Ouderen (WABO) bestaat volgend jaar vijf jaar. Het is een club van, voor en door ouderen uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Diny van Dam, is bestuurslid en organiseert uitjes, reizen, middagen en avonden van de WABO. Diny vertelt: „Door Corona zijn de Wijkse ouderen aan huis en aan Cothen, Langbroek en Wijk gebakken. Als bestuur belden wij met onze leden. We schrokken ons kapot. Een flink aantal ouderen in onze gemeente is eenzaam en zit in de put!”

OUDER WIJK WORDT BLIJ Diny had contact met Joost Vernooy van de Engel en Carolien van Ome Ko. Via haar dochter legde zij contact met Maxxium in Amsterdam. Het idee van: Ouder Wijk wordt blij was geboren. Een tas met leuke en lekkere dingen uit Wijk bij Duurstede. Snel sloten de Notenwinkel aan de Achterstraat, Slagerij Mulder, Bloemisterij Horden en de Heul, zorgboerderij Cothen en de Jumbo, zich aan.

Het resultaat is dat de bijna 300 leden van de WABO afgelopen week werden verrast met twee zakken ‘Ouder Wijk wordt Blij’. Lijkt het je leuk om lid te worden van de WABO neem dan contact op met Diny van Dam 06-42506608 of mail met coendiny@ziggo.nl of pmwvanvliet@planet.nl

De zakken voor de ouderen staan klaar
advertentie
advertentie