Kerstvieringen Grote Kerk
Kerstvieringen Grote Kerk VVV Kromme Rijnstreek

Beperkte toegang tot Kerstvieringen Grote Kerk

20 december 2020 om 12:44 Religie

WIJK BIJ DUURSTEDE Voor de kerken brengt de recente lockdown geen nieuwe beperkingen met zich mee. Toch hebben de beide gemeenten van de Grote Kerk besloten het bezoeken van de Kerstdiensten te ontmoedigen. Advies is de diensten zoveel mogelijk thuis online te volgen. De toegestane max. 30 plekken per dienst zijn bestemd voor wie er heel graag bij willen zijn en wie een bijzondere reden hebben om naar de kerk te komen. Reserveren is in dat geval verplicht, en vol is vol. Het heeft geen zin zonder reservering naar de Grote Kerk te komen.

Voor de Kerstavond (18.30 uur), Kerstnacht (22.00 uur) en Kerstmorgen (9.15 uur ) loopt de reservering via de website https://hervormdegemeentewijkbijduurstede.nl/ van de Hervormde gemeente. De manier van reserveren voor de late dienst op Kerstmorgen (11.30 uur) staat op de website http://www.protestantsegemeentewijkbijduurstede.nl/ van de Protestantse gemeente. Op genoemde websites zijn ook de links te vinden naar de live uitzendingen via YouTube.

De viering van de vroege Kerstavondviering, met als voorganger ds. Louis Wüllschleger, staat in het teken van de kinderen. Voorgangers in de late Kerstnachtviering zijn mw. Atie Ewoldt en ds. Jan Offringa. Hierin doet hoboïst Arjen Threels mee en zingt kwartet Jeanboule onder leiding van Elien van der Meer. De twee diensten op Kerstmorgen zijn voor alle leeftijden.

Nadere informatie: ds. Jan Offringa. M: 06 4989 4905. E: j.offringa@planet.nl 

advertentie
advertentie