DHSC 1 – SVL 1

22 april 2018 om 13:22 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 21 april 2018.

SVL speelde uit tegen DHSC in Utrecht en verloor weer onverdiend met 2-0. Het is voor SVL niet om aan te zien dat er zo goed wordt gespeeld maar er willen maar geen doelpunten vallen. In de eerste helft was het nog gelijk op maar in de tweede helft was SVL de veel betere ploeg maar moest de zo nodige punten in Utrecht laten.

In de eerste minuut zat het al niet mee vanaf de midden stip kwam de bal voor het doel van SVL waar de verdediging een aanvaller van DHSC de bal voor het inschieten had en zo leidde DHSC al gauw met 1-0. Maar er kwamen hele goede kansen voor SVL in de 5e minuut werd de bal via een corner door SVL op de lat gekopt. De 8e minuut was Mitchel de Vaal die een goed opgezette aanval de bal vol op de schoen nam maar de keeper van DHSC verwerkte de ingeschoten bal maar net tot corner. Ook Alex van Eem was in de 27e dicht bij een doelpunt maar ook dit harde schot werd door de keeper van DHSC tot corner gewerkt. In de 43e minuut maakte Alex van Eem overtreding die hem geel opleverde. Met de stand 1-0 voor DHSC werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het weer in. In de 62e minuut werd Willem Baaij vervangen en kwam Kevin van Leeuwen het veld in. SVL blijf maar op het doel stoken maar gescoord werd er niet. De 75e minuut was het Robin Janssen die uit een voorzet de bal inkopte in de handen van de keeper DHSC. Ook in deze fase stond er een voortreffelijke keeper in het doel van DHSC hij had deze middag het geluk dat hij iedere keer op juiste plek stond. In de 93e minuut haalde John van Loen Roben Schenk een verdediger er uit en aanvaller middenvelder Anis EL Makrini er in om zo nog een kans te krijgen voor gelijk spel. Maar die opzet mislukte want in de 89e minuut werd het via een snelle aanval van DHSC nog 2-0. En ging SVL onverdiend met legen handen naar Langbroek.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Roben Schenk (Anis EL Makrini), Rob van Eem, Rik van Leeuwen, Bastin Hofman, Alex van Eem, Walter Cremers, Robin Janssen, Willem Baaij (Kevin van Leeuwen), Mitchel de Vaal en Martijn Verkerk.

Op zaterdag d.d. 12 mei speelt SVL om 14.30 thuis tegen Bennekom.